SRV:n toimenpiteet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi

SRV:n toimenpiteet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi

Olemme SRV:llä ottaneet käyttöön toimenpiteitä, joiden avulla koronaviruksen (COVID-19) leviämistä pyritään rajoittamaan ja hidastamaan. Seuraamme viranomaisten epidemiaohjeistuksia tarkasti ja noudatamme kaikessa toiminnassamme viranomaisten antamia yleisiä turvallisuusohjeita ja suosituksia.

Hallituksen linjauksen mukaisesti olemme ottaneet käyttöön 14 vuorokauden varoajan kaikkien niiden työntekijöiden osalta, jotka ovat vierailleet ulkomailla viruksen levittyä pandemian asteelle, tai joilla on havaittu viruksen aiheuttamaan sairauteen viittavia oireita. Olemme jo aiemmin kieltäneet ulkomaille suuntautuvat työmatkat ja jakaneet henkilöstöllemme Ulkoministeriön matkustusohjetta. Kehotamme myös välttämään tarpeetonta matkustamista kotimaassa.

Olemme varautuneet torjumaan niin koronaviruksen leviämistä kuin sen aiheuttamia häiriöitä rakentamisessa. Pyrimme jatkamaan toimintaamme työmaillamme mahdollisimman normaalisti poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta.

Suosittelemme henkilöstöllemme etätyötä kaikissa sellaisissa tehtävissä, joissa se on mahdollista. Vältämme mahdollisuuksien mukaan tapaamisia ja kokoontumisia, ja pyrimme järjestämään esimerkiksi kokoukset etäyhteyksillä niin sisäisesti kuin asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Mikäli tapaamme kasvokkain, pidämme etäisyyttä emmekä kättele. Sosiaalitilojen ja ruokaloiden käytön osalta suositellaan työmaakohtaisesti suunnittelemaan porrastuksia taukojen aikatauluihin sekä työmaille saapumiseen. Emme myöskään ota toistaiseksi vastaan vierailuja työmaillemme, elleivät ne suoraan liity työmaan edistämiseen.

Olemme lisänneet hygieniaan – erityisesti käsihygieniaan – liittyviä ohjeita ja niistä muistutetaan mm. infotauluin. Meillä on työryhmä, joka seuraa tilanteen kehittymistä päivittäin. Työryhmä antaa työmaille ja muulle henkilöstölle toimintaohjeita mm. epidemian ennaltaehkäisyyn ja sairastapauksissa toimimiseen. Toimenpiteitä tarkennetaan tarpeen mukaan.

Kehotamme myös aliurakoitsijoitamme, materiaalitoimittajiamme sekä muita yhteistyökumppanejamme ottamaan käyttöön vastaavat toimenpiteet viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Asuntomyynti ei toistaiseksi järjestä avoimia ovia tai yleisesittelyjä kohteissa. Suosittelemme tutustumaan myytäviin kohteisiin ensisijaisesti virtuaalisesti ja sopimaan mahdollisen yksityisesittelyn järjestämisestä tilanteen niin salliessa.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa viranomaisten ohjeiden noudattaminen ja meidän jokaisen vastuu on ensiarvoisen tärkeää. Pidetään huoli toisistamme!

Mikäli sinulla on kysymyksiä, lähetä viesti: viestinta@srv.fi

Lisätietoja:

Päivitetty: 1.4.2020

Asuntokaupan tekeminen onnistuu tarvittaessa sähköisesti vaikka kotisohvalta

Asuntokaupan tekeminen onnistuu tarvittaessa sähköisesti vaikka kotisohvalta

Teemme kaikkemme, että asuntokaupan tekeminen olisi helppoa ja turvallista myös poikkeuksellisena aikana.

Lue sähköisistä palveluistamme