Ajankohtaista Siltasaari 10:n työmaalla

Lue Siltasaari 10-hankkeen työmaan tuoreimmat uutiset.

Vk 41 Piha-alueen asfaltoinnin käynnissä

Työmaalla tehdään piha-alueen asfaltoinnit lokakuun aikana. Tämän lisäksi on alkamassa käyttäjän varusteluasennukset, Paasivuorenkadun julkisivun saumaukset sekä sisätilojen viimeistelyt. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa harmia!

VK 26/2021 sunnuntaityöt ja kuivajääpesu

Paasivuorenkatu 4:n julkisivut kunnostetaan kuivajääpesulla 12.-26.7 välisenä aikana. Työ aloitetaan aamuisin kello 8.00 ja töitä tehdään kello 18.00:aan  asti.

Työmaalla tehdään toistaiseksi töitä myös sunnuntaisin Siltasaarenkatu 6:ssa Siltasaarenkadun puolella. Tehtävät työt ovat julkisivun koriste-elementtien asennuksia.

Pahoittelemme melusta johtuvaa haittaa sekä työstä aiheutuvaa harmia.

VK 25/2021

Siltasaaren työmaalla on käynnissä sisävalmistusvaihe. Käynnissä olevia työvaiheita ovat mm. talotekniikka-asennukset, maalaukset, kipsilevyväliseinien asennukset, muuratut seinät ja sisäpihan vesieristykset.

Muita kesällä alkavia työvaiheita 

Ulkona tehtävistä työvaiheista alkavat Siltasaarenkatu 6:n julkisivuvarusteiden ja pellitysten sekä sisäpihan melumuurien ja teräsrakenteiden asennukset. Myös asfaltoinnit käynnistyvät.

Sisätiloissa tehtävistä työvaiheista käynnistyvät talotekniikka-asennukset, maalaus ja tasoitus, mattoasennukset, oviasennukset ja kalusteasennukset.

VK 51: Työmaa kiinni jouluviikot

Työmaa on kiinni 21.12.2020 – 3.1.2021. Maanantaina 4.1.2020 työt jatkuvat normaalisti. Kaikille hyvää joulua ja uutta vuotta!

VK 45: Melulupa 9.11. asti voimassa

Melulupa on voimassa 09.11.2020 asti. Tällä hetkellä eniten meluavia töitä ovat purkutyöt, ja niitä on vain vähän jäljellä.

Työmaalla käynnissä olevia työvaiheita ovat muun muassa etuputsityöt, talotekniikka-asennukset, valutyöt, väliseinätyöt, maalaus-ja tasoitustyöt sekä vesikattotyöt. Pahoittelemme melusta johtuvaa haittaa sekä työstä aiheutuvaa harmia.

Kuva: Jukka Granström

VK 36: Terassitason purkutöitä varten jatkoa meluluvalle

Sisäpihan pintarakenteiden ja Siltasaarenkatu 6 terassitason purkutöitä varten on haettu muutosta ja jatkoa meluluvalle. Melulupaa on muutettu ja jatkettu marraskuuhun asti. Uudet meluluvan ajat ovat arkisin klo. 08.00 – 18.00 ja lauantaisin klo 10.00 – 18.00. Työmaalla käynnissä olevia työvaiheita ovat muun muassa etuputsityöt, talotekniikka-asennukset, valutyöt sekä väliseinätyöt. Kellarin maanrakennustöiden on tarkoitus valmistua muutaman viikon aikana. Pahoittelemme melusta johtuvaa haittaa sekä työstä aiheutuvaa harmia.

Vk 32: Työmaatoimistomme on muuttanut

Työmaatoimisto siirtyi Siltasaarenkatu 12 C:hen viikonlopun aikana. Uusista toimistotiloista on hyvät näkymät työmaalle.

Työmaalla käynnissä olevia työvaiheita ovat muun muassa etuputsityöt, talotekniikka-asennukset, valutyöt sekä väliseinätyöt. Louhinta ja maanrakennustöiden on tarkoitus valmistua kesän loppuun mennessä.

Sisäpihan pintarakenteiden ja Siltasaarenkatu 6 terassitason purkutöitä varten on haettu muutosta ja jatkoa meluluvalle. Pahoittelemme melusta johtuvaa haittaa sekä työstä aiheutuvaa harmia.

Vk 25: Kesä on saapunut työmaalle

Kesä on saapunut Siltasaari10:n työmaalle. Vaikka työmaalla ollaankin aurinkoisissa tunnelmissa, työt etenevät hyvässä tahdissa.

Työmaalla louhintatyöt ovat puolessa välissä ja purkutöitä viimeistellään. Muita käynnissä olevia työvaiheita ovat muun muassa valutyöt, Siltasaarenkatu 6:den runkojen asennustyöt, etuputsityöt sekä sääsuojien asennus.

Juhannusaattona (perjantai 19.6.) työmaalla tehdään töitä 8.00-16.00, mutta juhannuksena (lauantai 20.6.) työmaalla ei tehdä töitä.

Pahoittelemme melusta johtuvaa haittaa ja pyydämme kärsivällisyyttä sen suhteen.

Sisäpihan vesikatolla tehdään uuden konehuoneen teräsrungon asennuksia.

Työmaan julkisivu Siltasaarenkadun suuntaan.

Vk 22: Sisäpihalla  vanhojen konehuoneiden purkua

Sisäpihalla vesikatolla puretaan kaksi vanhaa konehuonetta sääsuojan alla. Tästä aiheutuu äänekästä runkomelua. Työt kestävät viikon 22 loppuun.

Töitä tehdään meluluvan sallimissa rajoissa: arkisin klo 07.00 – 18.00 ja lauantaisin kello 10.00 – 18.00.

Pahoittelemme melusta johtuvaa haittaa ja pyydämme kärsivällisyyttä sen suhteen.

Vk 21: Työmaa-alueella liikennemuutoksia elementtiasennusten takia

Työmaa-alueella tehdään liikennejärjestelyjä elementtiasennuksen vuoksi. Muutokset vaikuttavat liikenteeseen Siltasaarenkadulla ja ne on esitetty alla näkyvässä aluesuunnitelmassa. Siltasaarenkatu 6 osuuden elementtiasennukset ovat käynnissä torstaihin 5.6.2020 asti. Pyydämme huomioimaan muuttuneet liikennejärjestelyt ja kehotamme varovaisuuteen lähialueella liikuttaessa. Pahoittelemme aiheutuvaa väliaikaista haittaa.

Työmaan nosturi on nyt pystytetty paikalleen.

Vk 15: Työmaalla nosturinasennus käynnissä

Työmaan torninosturin asennusta suoritetaan viikolla 15. Siltasaarenkatu 8 osuuden sääsuojan huppuosan rakenteiden ja peitteiden asennukset suoritetaan viikolla 16. Nämä aiheuttavat poikkeuksia liikennejärjestelyissä Paasivuorenpuistikon edustalla. Pyydämme huomioimaan muuttuneet liikennejärjestelyt ja kehotamme varovaisuuteen lähialueella liikuttaessa. Pahoittelemme aiheutuvaa väliaikaista haittaa.

Työmaalla työskennellään myös pääsiäisen aikaan meluluvan aikarajoitusten mukaisesti.