Ajankohtaista Horisontin työmaalla

Tältä sivulta voit lukea Horisontin työmaan ajankohtaisia kuulumisia.

Kalasataman tornien viidennen tornitalon, Horisontin, työmaa-alue aidataan 27.3.2023 alkaen – jalankulku ja pyöräily siirtyvät Hermannin rantatien länsireunaan

Kalasataman tornien viidennen tornitalon, Horisontin, työmaa-alueen aitaus aloitetaan 27.3.2023, mikä aiheuttaa muutoksia jalankulkuun ja pyöräilyyn Hermannin rantatiellä niin, että sekä jalankulku että pyöräily ohjataan kulkemaan Hermannin rantatien länsireunaa pitkin.

REDI kauppakeskuksen läntinen sisäänkäynti on normaalisti käytössä ja sinne pääsee tavalliseen tapaan kulkemaan myös Kalasataman metroasemalta. Myös kulkureitti vapaalentotunneli Fööniin pidetään avoimena.

Jalankulku

Kalasataman viidennen tornitalon, Horisontin, työmaa-alue sekä jalankulun reitti 27.3.2023 alkaen merkittynä yllä olevaan karttaan.

Polkupyöräily

Kalasataman viidennen tornitalon, Horisontin, työmaa-alue sekä polkupyöräilyn reitti 27.3.2023 alkaen merkittynä yllä olevaan karttaan.

Muutokset ovat voimassa Horisontin rakentamisen ajan ja niiden poistumisesta tiedotetaan lähempänä sitä ajankohtaa, kun järjestelyt palautetaan entiselleen. Horisontin on määrä valmistua vuoden 2025 keväällä. 

Autoliikenteen reitteihin Horisontin työmaa ei aiheuta muutoksia. On hyvä huomioida, että Hermannin rantatiellä rakennetaan Kalasatamasta Pasilaan kulkevaa raitiotietä, joka myös aiheuttaa muutoksia alueen liikkumiseen. Kalasatamasta-Pasilaan -raitiotiehankkeen vaikutuksista alueella liikkumiseen voi lukea hankkeen sivuilta: https://www.kalasatamastapasilaan.fi/ajankohtaista